Λεύκανση δοντιών με ειδική συσκευή σε μία επίσκεψη

Στο Ιατρείο µας διαθέτουµε µια ειδική συσκευή λεύκανσης µε την οποία επιτυγχάνεται επιτάχυνση της διαδικασίας, µε αποτέλεσµα η λεύκανση να γίνεται µόνο µέσα σε 1 ώρα. Η ειδική αυτή λάµπα λεύκανσης εκπέµπει φως µήκους κύµατος LED, το οποίο ενεργοποιεί το αντίστοιχο λευκαντικό gel που εφαρµόζεται
στην επιφάνεια των δοντιών. Η προϋπόθεση για την επιτυχία αυτής της διαδικασίας είναι η απόλυτη προστασία των ούλων και χειλιών από το λευκαντικό gel, αφού αυτό είναι 10 φορές πιο δυνατό από τα συνήθη λευκαντικά υλικά.

Ποια είναι η προϋπόθεση για την επιτυχία της λεύκανσης;

Για την επιτυχία της λεύκανσης, αλλά και για την ασφάλεια των δοντιών σας, η λεύκανση συστήνεται να γίνεται µόνο όταν το στόµα σας είναι υγιές και απόλυτα θεραπευµένο από προβλήµατα οδοντικής τερηδόνας ή ουλίτιδας. Γίνεται µόνο σε φυσικά δόντια και όχι σε εµφράξεις ή όψεις συνθέτης ρητίνης ούτε σε στεφάνες ή γέφυρες πορσελάνης, αποκαταστάσεις οι οποίες θα πρέπει -αν φαίνονται στο χαµόγελο- να αλλάζουν µετά το επιθυµητό αποτέλεσµα της λεύκανσης.
Η διατήρηση του σποτελεσµατος εξαρτάται από τη συχνότητα της χρήσης επιβαρυντικών παραγόντων ,όπως κάπνισµα, κόκκινο κρασί, σκουρόχρωµα αναψυκτικά και ροφήµατα. Μετά το τέλος της συνεδρίας, παρέχονται στον ασθενή οι απαραίτητες οδηγίες για την προστασία του σµάλτου και τα κατάλληλα σκευάσµατα για την παράταση του λευκού χαµόγελου.